VVD-feestavond

Vereenigingsgebouw "de Tuf" Hoofdstraat 206, Bovenkarspel, Noord-Holland

Terugblikken en vooruitblikken met alle leden van de VVD Stede Broec onder het genot van een hapje en een drankje.

Fractievergadering

De maandelijkse vergadering van de (steun)fractie voorgaand aan de gemeenteraad. In de fractievergadering worden de standpunten voor de raad vastgesteld. Wil je een fractievergadering bijwonen als gast of wil je inspreken? Stuur een e-mail naar info@vvdstedebroec.nl.

Kermis Bovenkarspel

Vereenigingsgebouw "de Tuf" Hoofdstraat 206, Bovenkarspel, Noord-Holland

Kermis Bovenkarspel is hét jaarlijkse feest in Bovenkarspel. Het begint elk jaar in het weekend van Pasen. Het feest speelt zich af in het Nassaupark, de Flora Bar en Vereenigingsgebouw "de Tuf". Natuurlijk mogen we de vele kermisborrels ook niet … Lees verder

Gemeentehuis Stede Broec De Middend 2, Bovenkarspel, Noord-Holland

Speciale raadsvergadering ten behoeve van presentatie coalitieakkoord ODS, CDA en VVD én installatie wethouders.

Voetbal vereniging K.G.B. De Gouw 19, Bovenkarspel, Noord-Holland

Gemeentehuis Stede Broec De Middend 2, Bovenkarspel, Noord-Holland

© 2022 VVD Stede Broec, maakt deel uit van VVD Westfriesland.