• Dit event is voorbij.

ALV VVD Noord-Holland

Geachte leden van de VVD Noord-Holland,

In april heeft Klaas Dijkhoff het discussiestuk ‘Liberalisme dat werkt voor mensen’ gepresenteerd,
Klik op deze link om het stuk te lezen.

Dit discussiestuk en de input tot nu toe uit de bijeenkomsten in de vereniging vormt de basis van het komende verkiezingsprogramma.
Op woensdag 13 november komt Klaas Dijkhoff naar Noord-Holland om tijdens de Algemene Ledenvergadering met u in dialoog te gaan over zijn discussiestuk.

Graag nodigen wij u hierbij uit voor deze Algemene Ledenvergadering van de VVD Noord-Holland op woensdag 13 november aanstaande in het Rabobank IJmond stadion, Minister van Houtenlaan 123 1981 EK Velsen-Zuid

De inloop is vanaf 19:00 uur en de ALV begint om 19:30 uur. We eindigen rond 22:00 uur met een borrel.

Tijdens de ALV zullen gedeputeerde Cees Loggen en fractievoorzitter Erik van der Maas terugblikken op de Provinciale Statenverkiezingen en eerste maanden van het nieuwe college. Aansluitend vindt de dialoog met Klaas Dijkhoff plaats.

De Agenda van de ALV luidt:
1) Opening en mededelingen
2) Begroting 2020
3) Wat verder ter tafel komt en Rondvraag
4) Uit de Provincie door Cees Loggen en Erik van der Maas
5) Dialoog met Klaas Dijkhoff
6) Sluiting

De stukken voor de vergadering komen een week voor de vergadering op MijnVVD te staan.

Datum:
Evenement Categorieën: