Meedoen met de VVD?

geplaatst in: Nieuws

Lid worden en meedoen?

Voor slechts € 25,- lid zijn van de VVD en meedoen? Dat kan met het VVD-introductielidmaatschap. Zo maak je kennis met de VVD en leer je of het lidmaatschap ook iets voor jou is. Het lidmaatschap stopt automatisch op 31 december 2018, je zit nergens aan vast. Je bepaalt zelf of je daarna lid wilt blijven. Inschrijven als lid kan hier.

Voor personen onder de 27 jaar is het mogelijk om voor 35 euro per jaar lid te zijn. We zijn een groeiende vereniging in Stede Broec, met veel nieuwe jonge aanwas. Met 42% meer stemmen de afgelopen verkiezingen is er een signaal afgegeven. We willen ons de komende vier jaar laten zien: doorpakken gewoon, doen!

Vrijblijvend een fractievergadering bijwonen?

En nu doorpakken, gewoon doen!

We hebben de afgelopen periode al doorgepakt op veel punten, zoals: leden, we hebben er 10 actieve leden bijgekregen in het afgelopen jaar! En ook de campagne, we hebben voor de afgelopen verkiezingen een super leuke campagne neergezet, echt gaaf om te doen!
Dit hebben we gedaan met een enthousiaste groep kandidaten. We willen natuurlijk voortbouwen op dit leuke proces. Dus heb je afgelopen verkiezingen op ons gestemd? En vind je het leuk om politiek actief te worden? Houd jij van aanpakken en meepraten? Kom dan een keer langs tijdens een fractievergadering.

Wil je een keer een fractievergadering meemaken? Stuur dan een e-mail naar info@vvdstedebroec.nl en we nemen vrijblijvend contact met je op. Liever iemand persoonlijk benaderen? Dat is altijd goed! Kijk bij onze mensen en kies iemand uit. Je kunt diegene altijd bellen of e-mailen.

Hopelijk tot gauw!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de VVD, het liberalisme of over wat wij doen in Stede Broec? Stuur dan een e-mail naar info@vvdstedebroec.nl en we nemen vrijblijvend contact met je op. Liever iemand persoonlijk benaderen? Dat is over dit ook altijd goed! Kijk bij onze mensen en kies iemand uit. Je kunt diegene altijd bellen of e-mailen.

 

Mee doen