VVD betrekt inwoners en ondernemers bij nieuw Verkeersplan

geplaatst in: Nieuws

Dit voorjaar gaat de gemeenteraad van Stede Broec aan de slag met een nieuw Verkeersplan voor de komende tien jaar. In dit plan worden problemen geïnventariseerd en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van verkeer in onze gemeente beschreven. Uit dit plan moeten ook concrete actiepunten komen om de verkeersveiligheid en -circulatie te verbeteren. De lokale VVD wil hierover het gesprek aangaan met haar inwoners en ondernemers.

Op woensdag 24 februari vanaf 19.00 uur houdt de VVD Stede Broec een livesessie via Facebook over het nieuwe verkeersplan. De lokale fractie van de VVD houdt deze sessie om te luisteren naar en vragen te beantwoorden van inwoners en ondernemers.

Verkeersplan

Mike Lezaire en Ivo Nooter geven een introductie over wat het Verkeersplan inhoudt. Zij vragen input voor de bespreking van het Verkeersplan in de raadscommissie en in de gemeenteraad en gaan hun best doen om zoveel mogelijk vragen ter plaatse te beantwoorden. Resterende vragen nemen ze mee en deze worden later beantwoord.

Heb je vragen over de verkeersveiligheid of het nieuwe verkeersplan? Van te voren je vragen stellen kan via info@vvdstedebroec.nl of een Facebook-PB. Vragen live in de sessie via de opmerkingen stellen kan uiteraard ook.

Vervolg

De livesessie was op woensdag 24 februari live te volgen via Facebook. De sessie is terug te kijken via Youtube. De VVD-fractie gaat met de inbreng van de kijkers aan de slag. Later in 2021 wordt het Verkeersplan behandeld in de raad en commissie. Heb je nog punten? Laat het vooral weten via info@vvdstedebroec.nl.

verkeersplan