VVD doet het goed in West-Friesland

geplaatst in: Nieuws

Een drukke en spannende periode voor de VVD in West-Friesland is na woensdagavond 21 maart 21.00 uur geëindigd. De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om het vertrouwen van de kiezer te winnen. We hebben in heel West-Friesland ongelooflijk veel mensen gesproken, de sociale media optimaal ingezet en goede debatten gevoerd. Een tijd met veel drukte en hectiek, maar juist ook enthousiasme en energie.

De kiezer in West-Friesland heeft de VVD veel vertrouwen gegeven. In Koggenland, Hoorn en Medemblik is de VVD de grootste partij geworden. Een prachtig resultaat! In Opmeer en Drechterland zijn wij in stemmen stabiel gebleven en in Enkhuizen en Stede Broec zijn we in stemmen (fors) gegroeid. Dat hebben we met elkaar gedaan, een resultaat om trots op te zijn.

In West-Friesland heeft de VVD in totaal twee zetels gewonnen. De zetelverdeling is als volgt: Enkhuizen twee, Stede Broec twee, Drechterland twee, Medemblik zes, Opmeer twee, Koggenland zes en Hoorn vijf.

Onze kiezers hebben ons met één boodschap op weg gestuurd: gewoon doen! En dat gaan we. Samen, met ieders talent, voor het West-Friesland van de toekomst.


VVD Westfriesland

Wij als VVD Stede Broec maken deel uit van het regionale netwerk VVD Westfriesland. Samen met de andere zeven gemeentelijke VVD afdelingen hopen wij meer te kunnen bereiken als regionale afdeling voor de mensen in Westfriesland. Onze gemeente, Stede Broec, staat natuurlijk op #1, maar wij hopen ook stappen te kunnen maken voor en door de regio.

Meer informatie over de VVD Westfriesland is te vinden op haar website: www.westfriesland.vvd.nl.