Nieuwe passage Winkelcentrum Streekhof open

geplaatst in: Nieuws

Afgelopen week is de nieuwe passage van het Streekhof open gegaan voor het winkelend publiek. Tevens hebben de nieuwe bewoners van de appartementen boven de nieuwste fase van het overdekt winkelhart de sleutel gekregen. De eerste bewoners zijn nu druk aan het klussen en de nieuwe winkels worden ingebouwd. In alle winkelpanden komen nieuwe formules.

De bezoekers van Winkelcentrum Streekhof kunnen al een jaar gebruik maken van de Aldi en de parkeerplaatsen aldaar. De recentelijk opgeleverde winkelpanden zijn allemaal verhuurd en de nieuwe winkelformules gaan binnenkort starten. “Het is mooi om te zien dat, ondanks de pandemie en de bijbehorende onzekerheid, ondernemers het aandurven om een nieuw avontuur aan te gaan in ons winkelcentrum. De nieuwe passage is een welkome toevoeging aan het Streekhof en de extra parkeerplaatsen geven bezoekers en winkeliers nog meer ruimte”, aldus Joey Leeuwinga.

Passage voor wonen en winkelen

“De woningen boven de winkelpanden zijn ook allemaal vergeven. De huurwoningen van De Woonschakel zijn deze maand opgeleverd. Wij wensen de nieuwe bewoners veel woongenot toe op deze centrale toplocatie”, aldus VVD-fractievoorzitter Mike Lezaire.

De VVD-fractie in Stede Broec heeft afgelopen week de ontwikkelingen aan de westkant van het Streekhof geïnspecteerd. Zij zijn blij met deze ontwikkelingen in het centrum van Stede Broec. Leeuwinga: “Winkelcentrum Streekhof wordt op deze manier nog meer op de kaart gezet. Samen met het Streekplein, en de bijbehorende horeca, kan het Streekhof de stap maken om nog meer een verblijfsgebied te worden. Wij wensen alle ondernemers veel succes!”

Laatste fase

De gemeenteraad van Stede Broec gaat volgend jaar de laatste fase van het Streekhof bespreken. Het college is nu bezig met het uitwerken van deze fase. Het gaat hierom het gebied de driehoek Action-station-Streekplein.

Afgelopen week is de nieuwe passage van Streekhof open gegaan voor het winkelend publiek. Tevens hebben de nieuwe…

Geplaatst door VVD Stede Broec op Zaterdag 17 april 2021