Mike Lezaire nieuwe fractievoorzitter VVD Stede Broec

geplaatst in: Nieuws

Vanaf 20 november jl. heeft de VVD-fractie in Stede Broec een nieuwe fractievoorzitter. Mike Lezaire (27) volgt Martien Krijger (58) op. Mike zit nu ruim één jaar in de gemeenteraad van Stede Broec. Martien is nu bezig aan zijn derde raadsperiode.

“Ik heb het fractievoorzitterschap altijd met plezier gedaan, maar heb besloten dat het nu over te dragen aan Mike. De achtergrond heeft te maken dat er binnen de gemeente frictie is op vele gebieden. Ik denk dat het goed is als Mike nu echt betrokken raakt in alles wat er speelt, zodat onze fractie klaar is voor de toekomst, en niet alleen zaken meekrijgt van mij. Ik weet zeker dat Mike het de komende 1,5 jaar heel goed gaat doen”, aldus Martien Krijger.

Dankbaar

De Lutjebroeker Mike Lezaire was in de vorige raadsperiode al actief betrokken bij de fractie en stond afgelopen verkiezingen als derde op de lijst van de VVD. Hij is dankbaar voor de kans en het vertrouwen om de rol van fractievoorzitter op zich te mogen nemen.

Martien Krijger blijft raadslid voor de VVD Stede Broec: “Uiteraard blijf ik raadslid voor deze mooie partij en beraad me verder over mijn toekomst in de politiek.”

fractievoorzitter
Mike Lezaire (27) volgt Martien Krijger (58) op als fractievoorzitter.