De lokale VVD wenst iedereen fijne feestdagen

geplaatst in: Nieuws

Het is december. De maand van Sinterklaas, feestdagen en terugkijken op het jaar. Het was een bijzonder jaar en we hopen dat 2021 in veel opzichten een beter jaar word.

Het afgelopen jaar is de VVD in Stede Broec hard bezig geweest met het nog veiliger krijgen van Stede Broec. Dit heeft mede geresulteerd in een nieuw veiligheidsplan en cameratoezicht op station Bovenkarspel-Grootebroek. Tevens zijn er stappen gezet voor meer betaalbare woningen in Stede Broec en in de regio. Dit zijn punten waar wij trots op zijn en op blijven hameren.

Financiën

De financiele positie van de gemeente is een heel ander verhaal. Helaas hebben wij als oppositiepartij niet de coalitie meegekregen om serieus de discussie aan te gaan over de uitgaven van de gemeente. Een lichtpuntje is wel dat we komende januari een poging gaan doen om nogmaals het gesprek aan te gaan. Wij hebben er vertrouwen in dat de coalitiepartijen deze keer wel de handschoen oppakken. Wij willen voor Stede Broec financiele ruimte creëren om nieuwe dingen op te kunnen pakken en tegenvallers op te kunnen vangen.

Denk om elkaar

Allereerst hopen wij dat het leven voor iedereen in 2021 weer snel normaal wordt. Denk voor de komende tijd goed om de mensen om je heen en steun ook die lokale ondernemer.

Wij willen alle inwoners van Stede Broec fijne kerstdagen en een goed en gezond 2021 wensen. In 2021 blijven wij ons als VVD inzetten voor lastenverlaging, het verminderen van de uitgaven en een gemeentelijk huishoudboekje dat op orde is.

Met liberale groet,
namens de gehele VVD-fractie van Stede Broec

Martien Krijger
Mike Lezaire
Ellen de Jong
Joey Leeuwinga