Stel je kandidaat voor de gemeenteraad!

geplaatst in: Nieuws

Het lijkt nog even te duren, maar op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. We zijn hiervoor inmiddels druk bezig met de voorbereidingen. Wil je samen met ons werken aan een sterke VVD in de gemeente Stede Broec? Meld je dan aan als kandidaat voor de verkiezingen!

Voor onze kandidatenlijst zoeken we allerlei mensen: vrouw, man, jong en oud en met verschillende studie- en werkachtergronden. Ook als je (nog) geen lid bent van de VVD, of niet eerder politiek actief bent geweest, ben je van harte welkom om je aan te melden. Potentiële kandidaten kunnen ook volop meedenken met het verkiezingsprogramma voor maart 2022. Dit programma wordt de komende maanden geschreven. “Wat voor zorg moeten we bieden in Stede Broec? Hoe maken we de gemeente nog aantrekkelijker voor ondernemers? En hoe blijft het verenigingsleven vitaal? Dit zijn slechts enkele vragen die we de komende maanden aan de hand van input van leden, inwoners en ondernemers gaan beantwoorden voor ons programma”, aldus VVD-lijsttrekker Joey Leeuwinga.

Aanmelden

Potentiële kandidaten kunnen zich tot 20 september 2021 aanmelden bij Wout Molenaar van de kandidaatstellingscommissie, via info@vvdstedebroec.nl. Leden van de VVD Stede Broec hebben inmiddels hier al een digitale oproep voor gekregen.

Wat gebeurt er als je je hebt aangemeld?

  1. De kandidaatstellingscommissie neemt na je aanmelding, uiterlijk half september, contact met je op voor een gesprek.
  2. Na het gesprek hoor je van de kandidaatstellingscommissie of ze je als kandidaat zien voor onze lijst.
  3. In oktober doet het bestuur een voorstel aan de leden voor de lijstvolgorde.
  4. In november bepalen de leden van de VVD Stede Broec hoe onze lijst eruit komt te zien.

Meer informatie

Via de website van de VVD kun je meer informatie vinden over het raadswerk. Bij vragen kun je daarnaast altijd contact opnemen met één van de volgende personen:
–    Wout Molenaar (kandidaatstellingscommissie), via info@vvdstedebroec.nl of 06-40591097;
–    Mike Lezaire (fractievoorzitter), via mike.lezaire@vvdstedebroec.nl of 06-20866913;
–    Joey Leeuwinga (lijsttrekker), via joey.leeuwinga@vvdstedebroec.nl of 06-46190481.

We hopen van je te horen!