VVD Stede Broec organiseert Politiek Café in Enkhuizen

geplaatst in: Nieuws

Op vrijdag 15 maart a.s. organiseert de VVD Stede Broec een Politiek Café. De avond vindt plaats in Brouwerij De Werf in Enkhuizen. Het evenement start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Het is de bedoeling dat bedrijfsleven en politiek met elkaar in gesprek gaan. De avond combineert de brede thema’s innovatie en duurzaamheid met lokale onderwerpen. 

Een Politiek Café is een avond voor gesprek, discussie en debat over actuele onderwerpen, belangrijke kwesties en prangende vragen met een Wesfries tintje en interessante sprekers. Dit allemaal in een informele sfeer met na afloop een gezellig borrel om andere ondernemers, inwoners en politici te ontmoeten. 

Ondernemers en landelijke politici

Ondernemers uit de regio en landelijke politici worden uitgenodigd om hun verhaal te vertellen en in te gaan op stellingen. Het publiek wordt ook aangemoedigd om zich te mengen in de discussies. 

Er is gekozen voor de locatie Brouwerij De Werf (Paktuinen 6, 1601 GD Enkhuizen). Een centrale locatie in Enkhuizen met een goede OV-verbinding en voldoende parkeergelegenheid (P+R Enkhuizen). De locatie is een goed voorbeeld van de SED-samenwerking tussen de VVD-fracties van Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. 

Meer informatie over sprekers en stellingen volgt later. Aanmelden kan via politiekcafe@vvdstedebroec.nl.